Vanligtvis skickar vi din order inom 3 vardagar från det vi fått beställningen. Om jag är ute och flänger kan det ta ytterligare några dagar, men det har du säkert förståelse för. Fakturan skickas så fort beställningen hanterats till den e-postadress du angivit. Betalningstid är 10 dagar från fakturadatum.

Fraktkostnad tillkommer på fakturan för beställningen. För beställningar som kan skickas med brev är det ett fastpris på 39 kr (inkl moms, Maxvikt 500g)
Betala gör du när du har mottagit din order, använd fakturan som följer med din beställningbekräftelse. Du har 10 dagar på dig att betala från tidpunkten du genomförde beställningen.

Mejla oss gärna om du har frågor om din leverans.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.
varor som är tillverkade eller specialbeställda enligt individuella specifikationer för/av kunden,

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den i originalförpackning. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Leveranser

Leveranstiden för paket inom Sverige är normalt 2-3 arbetsdagar. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.